Otthon - replika órák katalógusa -> RM 031 Jelentős Általános teljesítmény katalógusa Az RM 031 Kiváló teljesítmény valóban nagyon standard oldatot létrehozott erőteljesen birodalmán belül Haute Horlogerie és képességeit. Szerzett tapasztalatokat az elmúlt néhány évben történetesen házasított kidolgozása a rendkívül pontos élvezni. A kaliber RM031 fel van szerelve segítségével AP közvetlen impulzus menekülését. Által kifejlesztett április P Audemars Piguet, ez az új menekülését jelképezi kombinációja egy megakasztott menekülését mellett egy svájci anker. Az AP menekülését szállít fokozott időmérő eredményét köszönhetően felé egyenes mozgás a menekülését kerék a kerék stabilitást különbséget egy svájci anker, ahol a horgony funkciók jobbról a menekülési kerék. Hogy garantálja a kiváló átviteli az elektromos felszabadított dupla hordó, az egyes kerekek a mozgás már optimalizáltuk a pontos profil vagy talán a fogak stressz szög 20 °. Ez a funkció által ösztönzött autó adás, termel egy elhúzódó, folyamatos átadása képességét.
Tourbillon RM 039 AVIATION E6-B flyback Matton Aviation és a repülés általában igen alján motiváció Richard Mille. Felfedezni ezeket a témákat bonyolult mélység, Richard Mille tett kaliberű tervezett repülési navigáció. Ez teljes és technikailag tökéletes eszköz mindenképpen egy ultra-modern felértékelődése a szükséges bit által alkalmazott felszerelés minden egyes szakértő pilóta. Azt is megismétli a komponensek és vizuális kód felhasználható a repülés piacon. Az RM 039 AVIATION E6-B kijelzők lényegesen az azonos információ megjelenik a jól ismert E6-B repülési számítógépes rendszer, amely azért jött létre az U. s. a Naval hadnagy Philip Dalton az 1930-as. Ez gömb alakú logarléc, csomagban az a kétirányú forgatható lünetta, legjobb hamis Breitling karóra lehet használni, hogy menjen át az egyszeri és kiszámítja a gáz égési, repülési helyzetekben, padló sebesség, sűrűség magasság vagy a szél korrekció, valamint mint egy gyors átalakítása mértékegységek (Naut / KM / gallon / liter / láb / KG / LBS). Az RM 039 Tourbillion kaliberű hasonlóképpen felszerelt amelynek UTC viszont egy visszaszámlálás módszer óriási időpont 12:00, valamint végre választó. A Tourbillion mozgása hajt flyback kronográf bemutató egy elit stílusban. Ez a komplikáció szállít pilóták egy gyors, funkcionális gép mérésére egy szekvencia egymást követő eltelt idő, amikor kísérleti eredményeként különböző marker részleteket. A flyback kronográf teljesítenek egyesült együtt E6-B repülési számítógépes rendszer hozza a lehetséges valódi idő mérés jellemzői és a programokat. Olvasztásával mindegyiknek funkciók során RM 039, Richard Mille kiterjesztette az alkalmazásokat az E6-B logarléc, és belőle egy olyan eszköz, amely minden bizonnyal sokkal jobban illik minden pilóta igényeit.
RM 055 BUBBA WATSON
Az új RM 055 Bubba Watson fejlődését befolyásolta az RM 038 Bubba Watson Tourbillion replika óra indult 2011 Mechanikus mozgás fokozatba öt titán mutatja rendkívüli vázkijelölés, amelynek PVD- és Titalyt ® gondoskodott alaplemez, híd replika hamis Piaget órák . Ez az elrendezés biztosítja a teljes keret ideális merevséget és figyelemre méltó felület és sík felület, fontos jellemzője a nagy működését felszerelés előkészítése. A kaliber RMUL2 tehát képes ellenállni gyorsulások több mint 500-G. A mozgás kész, amelynek változó tehetetlenség stabilitás kerék, amely biztosítja a megbízhatóságot a párt a hatás és az összeszerelés során és szétszerelése, így növelve a hosszú távú pontosságot az órára. A szabályozó index lekerült, és egy sokkal pontosabb és megismételhető tehetetlenség módosítás megvalósítható következtében négy szerény állítható súlyokkal található kifejezetten a stabilitás kerék. A dupla hordó rendszer lehetővé teszi, hogy növekedjen és kiegyenlíti a hosszú távú nyomaték szilárdság: Ez úgy történik, hogy eloszlatása a mentett vitalitás belül két kanyargós hordó, kiegyenlítő nyomaték hasonlóképpen mint enyhítve erő és a súrlódás a csapágy és szelvények, ami nagyobb, hosszú távú működését. katalógusa replika TAG Heuer Grand Carrera árak órák katalógusa replika TAG Heuer Grand dátum órák katalógusa replika TAG Heuer órák online katalógusa replika TAG Heuer órák eredeti katalógusa replika TAG Heuer órák vásárlási katalógusa replika TAG Heuer SLR Mercedes Benz órák katalógusa replika TAG Heuer különkiadás órák katalógusa replika TAG Heuer rozsdamentes acél karóra katalógusa replika órák australia katalógusa replika órák legjobb katalógusa