Otthon - replika órák katalógusa Graham - Silverstone Vintage 30 | Új replika watchesPress releasePowered egy számítógépes bi-compax kronográf, a vadonatúj Silverstone kollekció viseli a színek az adott évjárat. Graham hajlamos arra, hogy csak egy tapasztalat, a legendás alap versenyzés új csukló berendezések, amelyek fenntartják a tiszta szellem autó vagy kamion technológia, és nézni, hogy refinement.Racing van valami, amit csak él, nem csak nézni. Mi nem beszélünk a versenyzés, mint egyszerűen nevezzük megadva. Beszélünk valódi verseny. A szellem, amely miatt a 19. század végén kiemelkedő mérnökök, hogy készítsen benzinüzemű gépek és versenyt velük. Egy idő egyszer megelégedésére generálni volt erősebb, mint bármelyik versenyt. Az egyik cél az volt, a folyamatosan követheti a jármű, valamint az értelemben a pozíció megfelelően kitöltött .A rajt, az elvek a versenyzés is teljesen más, mint a dolgok vannak manapság. Ön tudja, hogy fontolja meg, amely az elsődleges szempont, hogy részt vegyenek az volt, hogy egy auto minimum 3 kerekek! Autók és mechanika végül a központban, nem számít az összeg a kerekeket. Specialized fejlesztések végül a prioritás mindenki számára. Egy hihetetlen probléma abban az időben volt tiszta mechanika.
Silverstone Vintage 30 szürkésfehér.
Graham
Rendszeres motorsport vonal továbbra is tenni, és megállapítani e szerv az agy. A Silverstone Vintage 30 racionalizálását és esztétikailag kifinomult elérése hiteles aerodinamika és a technológiai innováció. Graham kívánta, hogy ismét versenyezni eredetét, és annak replika órák a központ a megfigyelni. Ahogy óvatosan, mivel az autók és a teherautók már felépült, a Silverstone Classic harminc órát továbbra is létre az Ön kódok klasszikus verseny és tekintettel az egyes szempont. A "Clous de Paris" díszítette előlap, a vékony formázott karok mellett a bézs, barna és törtfehér színben már kidolgozott tartalmazza az órát. Ezek tükrözik annak szükségességét, hogy megőrizzék a verseny szellem és az első értékeket.
Graham
Graham Silverstone Classic 30 a nem verseny verseny ellátások karóra termelő savoir-faire és spectators.Dispose a lovas kocsi és a tapasztalat egy valódi átfedés GRAHAM.Primary FEATURES47 mm fém körülmény, kaliber G1734, számítógépes kronográf, dátum at 7:00, 27 köves, 28"800 A / h (4 Hz), incabloc lengéscsillapító, negyvennyolc órával villamosenergia tartalék, fekete vagy törtfehér számlap, replika Cartier órák paypal Acél lünetta "Clous de Paris" jelentős tapadás minta, domború zafír kristály tükröződésmentes bevonattal egyformán néz, átlátszó zafír kristály körülmény vissza, beépített enyhe barna bőr-alapú strap.Silverstone Vintage harminc fekete Ref .: 2BLFS.B36ASilverstone Classic harminc szürkésfehér ref .: 2BLFS.W06A replika Breitling tourbillon karóra replika TAG Heuer Grand Carrera árak órák katalógusa replika TAG Heuer Grand dátum órák katalógusa replika TAG Heuer órák online katalógusa replika TAG Heuer órák eredeti katalógusa replika TAG Heuer órák vásárlási katalógusa replika TAG Heuer SLR Mercedes Benz órák katalógusa replika TAG Heuer különkiadás órák katalógusa replika TAG Heuer rozsdamentes acél karóra katalógusa replika órák australia katalógusa replika órák legjobb katalógusa